Sök
Stäng denna sökruta.
SMÅLAND of SWEDEN
Smålandsbloggen Dagsutflykter i Småland

Upptäck Smålands gömda pärlor med guidebok

Letar du efter den perfekta guiden för att utforska Smålands magiska landskap? Då är “Dagsutflykter i Småland” av Christian Holzer det perfekta valet!

Denna omfattande guidebok tar dig med på en oförglömlig resa genom 20 dagsturer, fyllda med fascinerande sevärdheter, spännande berättelser och unika upplevelser.

Från Oskarshamn till Eksjö. Boken bjuder på en rik variation av utflyktsmål, från Astrid Lindgrens Värld och Katthult till historiska slott och natursköna vandringsleder. Oavsett om du reser med familj, vänner eller på egen hand, garanterar “Dagsutflykter i Småland” något för alla.

En guldgruva av information

Christian Holzer, en erfaren stuguthyrare, har samlat in värdefulla tips och berättelser från sina gäster genom åren. Boken innehåller detaljerade beskrivningar av varje utflyktsmål, kompletterade med fascinerande bakgrundsfakta och engagerande historier.

Upplev Småland med alla sinnen

“Dagsutflykter i Småland” är inte bara en vanlig guidebok. Den väcker dina sinnen genom 274 praktfulla bilder, varav 70 är tagna av den kända fotografen Emma Jansson. Boken innehåller även en avdelning med roliga lekar för barn att njuta av i naturen, vilket gör den till en perfekt följeslagare för familjer.

Mer än bara en guidebok

Utöver de detaljerade utflyktsbeskrivningarna ger författaren värdefull information om Smålands historia, djurliv och natur. Boken är en hyllning till detta unika landskap och dess rika kulturarv.

“Dagsutflykter i Småland” är en ovärderlig resurs för alla som vill uppleva det bästa av Småland. Beställ ditt exemplar i webbutiken redan idag och börja planera ditt eget småländska äventyr!

Småland of Sweden

Missa inte din rabattkod på 10%

Ta del av vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om aktuella och kommande produkter, erbjudanden, tävlingar samt tips och inspiration om Småland.

Småland of Sweden

Småland of Sweden är en webbutik med bas i natursköna Kristdalabygden. Här hittar du kläder, accessoarer och lite annat smått och gott med tema Småland. Vi smålänningar är flitiga, fantasifulla och företagsamma och står för det som är äkta och genuint. Vi har mycket att vara stolta över i Småland och det vill vi att våra produkter ska visa. Välkommen i Smålandsfamiljen!

Läs mer på Smålandsbloggen