Sök
Stäng denna sökruta.
SMÅLAND of SWEDEN
Köpvillkor

Köpvillkor

På Småland of Sweden handlar du enkelt och tryggt och du kan själv välja om du vill betala med Klarna. Om du har frågor eller är osäker på något är du alltid varmt välkommen att kontakta mig på info@smalandofsweden.se!

Priser

Alla priser anges svenska kronor, SEK, och är inklusive 25% moms. Priserna är dagsaktuella och kan komma att justeras. Rabattkoder kan endast användas en gång och mellan de datum som anges.

Beställning

Se till att ange rätt leveransadress och kontaktuppgifter när du lägger din beställning. Om du misstänker att du angett felaktiga uppgifter behöver du kontakta oss för uppdatering.

Har du inte fått någon bekräftelse via mejl? Vänligen kontrollera din spamkorg.

Frakt

Frakten kostar 69 kr. Fri frakt om du handlar för minst 700 kr. Produkterna kan tryckas på olika tryckerier och paketen kan således delas upp på flera paket.

Betalning

Din order betalas med Klarna. Du kan själv välja om du vill betala med Swish, faktura och dela upp betalningen, bankkonto eller betalkort i kassan. Betalkorten som kan användas är VISA, MasterCard, American Express och Discover Card. Betalningen sker säkert med BankID. Läs mer om Klarna betalning här!

Leveranstid

Leveranstiden är ca 7-10 arbetsdagar och längden beror på flera faktorer såsom typ av produkt, var den är producerad, var den ska levereras, storlek på ordern, produktionskapacitet och leveransmetod. Förseningar kan uppstå men förhoppningen är att alla paket ska ha kommit fram inom två veckor från att du lagt din beställning.

Paketombud

Paketen lämnas till paketombud och du får en avi i brevlådan om hämtning. Paket måste hämtas inom 7 dagar för att undvika att gå i retur. Om paketet ej löses ut debiteras kostnaden för returen till dig som kund.

Spåra din beställning

Du kan spåra din beställning genom att klicka på länken i din orderbekräftelse. Din order kan delas upp på flera paket och levereras vid olika tidpunkter.

Returer

Om du inte är nöjd med dina produkter kan du returnera inom 30 dagar efter att du lagt din beställning. För att få en återbetalning krävs att du kontaktar oss via e-post och returnerar produkterna till oss. Fraktkostnad för retur står du som kund för.

Vi återbetalar endast oanvända produkter som har etiketterna kvar annars har vi rätt att dra av värdeminskningen och du får således tillbaka en mindre del av summan.

Om du vill byta till en annan produkt, storlek eller färg måste du meddela oss.

Så här returnerar du produkter:

  1. Skicka ett mejl till info@smalandofsweden.se med ditt ärende.
  2. Vänta in bekräftelse på returen.
  3. Packa produkten i Postnords förpackning med porto. Kläder behöver inget extra emballage men muggar och flaskor behöver emballeras ordentligt.
  4. Skicka produkten till returadressen nedan. Kostnad för frakt för att returnera produkter står du som kund för. Inga extra avgifter tillkommer.
  5. När vi tagit emot produkterna så gör vi en inspektion.
  6. Vi skickar en ny produkt till dig (meddela storlek, färg etc.) eller ser till att återbetalning av hela eller delar av köpesumman. 

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: www.konsumentverket.se

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av Bardic Design. Alla returer ska skickas till nedanstående adress (kontakta oss via mejl först):

Småland of Sweden är en del av Bardic Design

Småland of Sweden
c/o Bardic Design
Kålgårdsgatan 5
572 73 Kristdala, Sverige

Organisationsnummer: 790409-2942

E-postadress: info@smalandofsweden.se

Kontaktperson: Annicka Gunnarsson

Småland of Sweden

Missa inte din rabattkod på 10%

Ta del av vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om aktuella och kommande produkter, erbjudanden, tävlingar samt tips och inspiration om Småland.