SMÅLAND of SWEDEN
Småland of Sweden fyller 1 år

5 anledningar att fira med oss

Småland of Sweden fyller 1 år i november. Här är fem anledningar till att du borde fira med oss:

Tygväska Småland

01

Vi älskar Småland

Småland of Sweden skapar kläder och accessoarer av hög kvalitet för dig som älskar den småländska livsstilen och vill visa din kärlek till den vackra naturen, historien, maten, människorna och kulturen.

Tygväska

02

Service

Vi strävar alltid efter att erbjuda god service och svarar gärna på dina frågor om det är något som du undrar över eller är nyfiken på. Använd gärna vår storleksguide för att hitta rätt storlek. 

03

Hållbarhet

Småland of Sweden säljer produkter av hög kvalitet. Ett urval av våra produkter är gjorda av 100% ekologisk bomull. Den ekologiska bomullen odlas naturligt och är skonsamt mot huden.

T-shirt Småland

04

Leverans

Vi är ett litet företag och använder oss av Print on Demand för att undvika stora lager. Det innebär att när du köper en hoodie så trycks den specifikt till dig. Därför tar det lite längre tid att få hem din beställning men det är det värt…

T-shirt Småland

05

Enkel betalning

Vi vill att det ska vara enkelt, tryggt och säkert för dig att handla dina produkter från Småland of Sweden. Därför erbjuder vi Klarna så du kan välja det betalningsalternativ som passar dig bäst!

Fira med oss & få 20% rabatt på köpet

Om du älskar Småland kan du visa det genom att köpa våra kläder och accessoarer med Smålands-tryck. Vi har något för alla, oavsett om du vill visa din kärlek till naturen, historien, maten eller kulturen.

Då webbutiken fyller 1 år i så bjuder vi dig att fira födelsedagen med 20% rabatt* på HELA sortimentet!

Använd rabattkoden FIRAMEDOSS20 i kassan!

Hoodie Småland

Topp 3 bästsäljare

Hoodien

Hoodie Småland

Vår Smålands-hoodie i 100% ekologisk bomull är en favorit som finns i svart, havsblå & plommon.

Emaljmuggen

Emailjmugg Småland

Favoritmuggen passar lika perfekt för morgonkaffet som för vinterns utflykter till pulkabacken eller isbanan.

Tygväskan

Tygväska Småland

Tygväska i 100% bomull med förstärkta sömmar som rymmer 10 liter. Finns i både svart och natur.

Erbjudandet om 20%* gäller i...

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Kampanjen är avslutad! Tack till alla som shoppat!

*Rabattkoden FIRAMEDOSS20 gäller till 2023-12-17 (förlängt datum). Rabattkoden kan inte användas tillsammans med andra rabattkoder och du måste handla för minst 300 kronor. Rabattkoden är endast giltig för ett köp per person.

Vi smålänningar är flitiga, fantasifulla och företagsamma och står för det som är äkta och genuint. Vi har mycket att vara stolta över i Småland och det vill jag att mina produkter på Småland of Sweden ska visa. Vi strävar efter att ge god service, leverera produkter av god kvalitet samt utvalda produkter av ekologisk bomull.

Copyright 2023 Småland of Sweden – Skapad med kärlek av Bardic Design